search

Radio Kiss

Radio stanica je pauzirana. Za slušanje kliknite na Play.
Radio Kiss - Makedonija
Slušaj Radio Kiss
Jačina tona
 

Podeli preko:             

Broj jedinstvenih slušalaca u prethodnih 7 dana: 263
Ažurirano u: 15:48h
Радио „KISS“ веќе 35 години е присутно во медиумскиот етер. Тоа е прво приватно радио кое се слуша се до граничниот премин Јажинце - во Тетово и тетовско, Гостивар, Маврово, и во некои делови на Скопје, како Сарај.
Долгото опстојување на Pадио „KISS“ е доказ за довербата која слушателите ја имаат во медиумот. Сите информации од регионот секогаш биле достапни за граѓаните, а несомнено е и првиот нивен избор што се однесува и до забавниот дел.
Речиси три децении ја информираме и анимираме бројната публика во Полошко – регион со голем број на жители, продуктивни компании, здруженија и организации. Како предел во кој секојдневно функционираат голем број на граѓани, функцијата на медиумот е особено важна.